dissabte, 22 de novembre del 2008

QUEDADES I SUGERÈNCIES

Ara quedem per whats app, sol.liciteu entrar al nostre grup al 646.37.16.01.

130 comentaris:

Ramon Quintana ha dit...

Ja podem engegar

Ruben ha dit...

Gran blog, si senyor. Suposo que les fotos que falten les anireu afegint. L'altre seguirà funcionant o ja el liquideu directament.

+gas

Ruben ha dit...

Perdo presi no havia vist que les fotos continuaven a baix. Un 10!!

Ruben ha dit...

"XIQUI PARK"

Avui s'ha organitzat un petit entrenament colectiu a l'area de motos. El Ricard va quedar amb el Bitarella i un conegut seu de Prats de LLuçanes (salut valents!!) per fer entrenar els nens. Jo els he acompanyat volant amb ells. Al final s'hi han incorporat els companys de Terradelles (Saus i Carles) també amb els nens, tot seguit ha pujat la meva dona amb els meus dos "peques" i ja us podeu imaginar, semblava un Xiqui Park més que un cirqüit. Hem pogut rodar tots bé, el terreny estava impresionant. La nota negativa ha estat la caiguda d'un dels nens , que per sort no s'ha fet res. Amb la cuantitat de gent que hi havia avui al cirqüit crec que es podrien organitzar entrenaments i esmorzars a la zona de motos, ja que és una zona que dona per molt i crec que no en treïem prou profit.

Salut i +gas

Ramon Quintana ha dit...

Molt bé Rubèn, l'entrenament infantil perfecte, i pel que fa a l'esmorzar quan vulgueu, però per utilitzar la barbacoa hem de demanar permís per fer foc, encara que sigui la barbacoa a l'aire lliure més segura de tot Bagà no és legal i hem de demanar sempre permís, però tranquils que sempre ens l'han donat, només s'ha de demanar amb temps.

Joan Roca ha dit...

Primera intervenció al nou blog. Felicitar al President i senyora per el treball.
Ara espero que no siguem sempre els mateixos els que escrivim aqui, a veure si s'anima la gent!!!
Avui voliem sortir amb el Masero amb les de enduro, pero veient la nevadeta ho hem pospossat.
Jo no podía quedar-me a casa, i he sortit amb la bici, cap a Millarés. Ha estat una passada!!!la neu m'arrivaba al eix de la roda, i tot estava preciós. He arrivat a casa gelat de fred i xop, pero una bona dutxa calenta ho arregla tot.
Pregunto: Sortides d'enduro per els dias de Nadal???. Jo seré a Bagà des de el 23 a passat Reis. Ja direu.

Maite Marginet Bravo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maite Marginet Bravo ha dit...

hola:
El presi diu "bueno, vale, a veure si quedem", gràcies per les felicitacions del blog, aquest cop ho ha fet el Ramon, jo no hi he intervingut per a res, però de totes maneres gràcies.
Maite

Joan Roca ha dit...

Maite, el Presi si diu quelcom, que ho escrigui ell,crec que es molt mandrós d'escriure. Pero es un mèrit si tot sol ha creat el blog. De nou, felicitats.
Ja avisaré a tothom quan es prepari una sortida o qualsevol activitat.

Ramon Quintana ha dit...

A mi també m'agradaria fer una sortida un dia d'aquestes festes si el temps ho permet, ja ens veurem.

Joan Roca ha dit...

El proper diumenge, dia 28, dia dels inocents, esta previst fer una sortida d'enduro. Sortida a les 8,30 h. a la parada d'autobús. Anineu-se, serà l'última del any.

MOLT BON NADAL A TOTS!!!!!!!!!!!!

Joan Roca ha dit...

Finalment avui hem sortit el Presi, el Rubén i jo mateix, en un dia dels inocents, que la inocentada ens l'ha fet la neu, ja que per tres cops, hem tingut de canviar de ruta, per masa acumulació del element descrit.
Ja ho hem provat ja, peró tot té un límit.
La sortida ha estat molt bé, l'esmorzar a Cal Companyó també, i el Rubén s'ha perdut l'última part cap a Coll de la Bena i Turbians amb més neu!!!
La traca final a Cal Ovidi, tancant així la temporada per aquest any 2008.
¡¡¡¡¡¡¡¡¡BON ANY NOU A TOTHOM!!!!!!!!!!!

Ruben ha dit...

Hola gent i salut!!!!

Si senyor hem fet el que hem pogut i el que fà el que pot no està obligat a fer més. El Ruben s'ha perdut l'ultim tram perquè tenia hora amb Ses Magestats els Reis Mags d'Orient a Palau, tot i que de totes maneres he fet tard.

UNA BONA TENCADA D'ANY SI SENYOR.


!!!!!BON ANY NOU A TOTHOM!!!!!!!!!

Ruben ha dit...

Molt bé les fotos!!!

Joan Roca ha dit...

Ahir a última hora, em va trucar el Masero per sortir avui, últim dia del any.Vaig accedir i no vaig dir rés més a ningú, perque era molt tard i vaig entendre també, que tots teníu feina.
Hem sortit el Masero, el Jordi Calvo i un servidor, amb les de enduro, cap a les "pilones", sobre la C-16,fins a Malanyeu,després fins a La Nou, i hem agafat un camí des de el Plà de Clarà, que jo mai havía fet, i ens ha portat fins a Vilada. Es molt xulo, sense grans dificultats, malgrat que hem trovat un arbre atravessat al camí, i hem hagut de treballar de valent.
Després d'esmorzar a Cal Candi, hem provat de tornar per La Clusa, peró la neu ens ha fet girar, i hem tornat per Rossinyol, La Nou, i cap a casa.
VERY IMPORTANT!!Hem quedat per anar a fer quatre zones sobre Bagà, per dissabte dia 3, a les 9,30 h. a la parada del bus.Sere'm, el Presi,Masero,Jordi,Xavi??,i jo mayeix, per ara.
També per el diumenge, hem quedat de carregar les de enduro al remolc, i baixar amb la colla"light"de Gironella. Qui s'apunta????, ja que s'ha de pensar en el remolc.
Ah!!, la última, les fotos de la última sortida molt bé, pero crec que haurien d'estar a la secció de "sortides", o "enduro". S´ha de ser ordenat.
També s'ha de posar en hora l'hora del blog,.......quan pugui ser.
BON ANY 2009!!!!!!!!!!!!!

Ruben ha dit...

Eiii!!! Joan.

Em podries passar les fotos al meu mail personal aixi me les guardo directament i són de millor qualitat. En quant a les sortides em van fatal , estaré amb la family.

Un Bon any per a tothom"""

Joan Roca ha dit...

Hola a tots, que passa, que ningú s'anima a escrire amb l'entrada del nou any???
La veritat es que el tema no està com per sortir molt amb moto. Jo he sortit amb la bici cap a Pla de Castell, l'Estret, Cal Companyó, etc....i les fangueres, la neu i glaç, son importants!!.
Avui t'he vist Rubén netejant la moto després de la teva mini-sotida, y estaba de pena. Igual i pitjor vaig arrivar després de la meva última sortida amb la gent de Gironella. Bé, ja sortire'm més endevant.
Os vull fer saber, que hi ha una web: www.neumaticodirect.com, a on he trovat ofertes molt bones de pneus. Jo he demanat un joc (devant i darrera),de Michelin Enduro 3, per la Yamaha, per 117 Euros. Ja os diré que tal tot.
Salutti per tutti.
Joan

Ruben ha dit...

Doncs si Joan , la moto estava de pena, que hi farem!!! la unica putada del Kartcher dels pebrots que m'ha fotut enlaire un adesiu del parafang. Moltisima neu i molt gel a primera hora pero cap al mig dia tot es va anar desglaçant i es va convertir en fang. Al final vaig anar a fer unes tandetes al circuit i m'ho vaig passar pipa.Jo haig de canviar tot el joc de transmi, passare per Ausió m'han dit que hem faran descompte (la crisi)

El tema no esta com per fer sortides complicades, només per sortir un parell d'horetes per treures el mono.

+++gas

Ruben ha dit...

Hola gent!!!

Només vull recordar que, aquest diumenge dia 1 , es fà el CAMIPIONAT D'ESPANYA DE CROSS COUNTRY a Solsona. Jo fà un parell d'anys que hi vaig i està molt, pero que molt bé. L'any passat hi corria Galingo, Coma, Vico. Aquest any la cosa està una mica menys lluida pero correra Oriol Mena que va lider del campionat, amb la nova Husa, també els germans Jou, etc. Si hi aneu ja ens veurem. Es corre darrera del plingon industria d'Olius just avanç d'arrivar a Solsona.

+gas

Joan Roca ha dit...

Hola a tots.
Avui acabo d'arrivar del C.A.R. de Sant Cugat, a on la Federació ha fet el lliurement de diplomes i copes dels campionats del any 2008. A mi m'han lliurat el sots-campionat de trial de clàssiques, després de molt bones paraules dels polítics i de la gent de la Fede.
L'acte es un pel aburrit i llarg, ja que fan lliurement de totes, totes les categoríes.I no donen ni un petit refrigeri....
Demà Rubén jo no aniré a Solsona per problemes logístics, i es més, crec que plourà. Avui plovía molt a Sant Cugat i ara pujant a Manresa també.
Al lliurement i era l'Oriol Mena, Jou, etc....
Bé, ja veieu que el palmarés del Motoclub ha aumentat. A veure qui es el próxim.
Salud,gas i euros!!!!

Marc Calmet ha dit...

Hola Joan!!! Sóc el Marc Calmet. Jo també vaig assistir a aquesta entrega de premis i no et vaig pas veure, a on estaves??? El palmarès del motoclub ja fa anys que augmenta ja que el meu germà hi havia anat com uns 7 bo 8 cops sense comptar nacionals. Jo de moment 4 cops. Bé, aviam si sortim. Vem estar parlant amb en Mena d'entrenar uns dies aqui dalt mes endevant quan els calendaris ens ho permetin. De moment aniré uns dies a entrenar al circuit de motocròs de casa seva i a Bellpuig a fer fondo. Si vols ja t'avisaré. Gassssss!!!

Ruben ha dit...

Home!!!

Ja era hora que algú més s'animés a escriure en aquest blog. Joan.... t'esta sortin competencia que passa tio? com et vacilen eh?? per cer a veure si aquets que en sabeu tant organitzeu una Master class per ensenyar als que no en sabem tant. No se potser un dia de classe tipo Puigdemont a la crono de Bagà?

Salut i + gas flipats!!

Mena campio!!! Cross Country 2009

Marc Calmet ha dit...

Hola Ruben!!! és una bona idea i pot ser divertit. Aquest any hem estat fent cursets amb el tigre de Navàs, l'Agustí Vall, que encara li dóna gas amb veterans. Fa unes setmanes vam acabar uns cursets amb 2 nens de Casserres que començen a fer Motocròs. Normalment anavem al circuit de Motocròs d'Olvan, al Canadell o si els seus pares els pujaven anavem a fer unes cronos aqui dalt. Tot és questió de proposar unes dates que ens vagin a tots bé. Fins aviat i molt d'entreno!!!

Joan Roca ha dit...

Hola gent. Marc, jo era al lliurement de premis, assentat a mitja sala amb colegues del trial clàssic. Jo tampoc et vaig veure, pero tant sols vaig recollir la meva copa i títol, vaig fotre el camp, doncs alló era inacabable.
Lo del palmarés, jo només conto la era moderna del Motoclub. Pensa que jo, al any 1982, també vaig recollir el Campionat de Catalunya d'enduro Junior 125 c.c., i el Provincial de Barcelona
Un altre tema que vaig comentar dies enredera. M'en arrivat sense problemes els pneumàtics comprats per internet a www.neumaticodirect.com. joc de Michelin Enduro 3, 117 Euros i a casa!!!
Cuideu-vos canalla.......

Joan Roca ha dit...

Segueix escribint poca gent per el que veig.
Avui hem fet una sortida d'enduro el Masero i jo, montada a última hora.
Hem anat cap a Sant Jaume de Frontanyà, i Cobert de Puigcercós, a on havía un super-ambient d'enduro amb moltes motos.
Hem trovat encara una mica de neu a la tornada per el Catllaràs, pero tot ha anat bé, en un fantàstic dia.
A veure si ens anime'm tots a reempendre la temporada de sortides.
Jo per altre banda, ja ting la llicència per tornar a provar de fer els trials de clàssiques que pugui, amb la mateixa Cota 247, un pel millorada.
Salud i benzina!!!!

Ruben ha dit...

wwweeeeeeeeeeeeeiiiii!!!!!


Jajajaj, que content estic, per fi, per fi ha arrivat el MUNDIAL D'ENDURO A IGUALADA!!!, DEMÀ M'EN VAIG TOT EL DIA A VEURE LA CURSA, TOT AQUI SI QUE HI SON TOTS. SERÀ BURTAL. PER MÉS INFO. www.motoclubigualda.com

quines ganes!!!!

Joan Roca ha dit...

jo demà no pug anar a Igualada, ja m'agradaría ja, pero casualment demà comença el Campionat de Trial de Clàssiques a Tona, i sent la primera prova i vull anar.
Pero la veritat, es que la previssió es dolenta, està plovent i demà també ho farà.
Crec que ho decidiré demà al llevar-me.
Amb el bon temps que ha fet durant els dies de "curru"!!!!

Ruben ha dit...

Ni pluja ni hosties!!!! per veure a Cervantes, Tarkala, Sagar, Salminen, Aro , Oldrati, Manzzi, Knight,Mena, Gerrero....... no hi ha pluja que valgui.

Ha estat una passada, com van aquesta gent, pata negra, pata negra! He disfrutat com un "enano" , a més en alguns pujadors he ajudat als Raiders a pujar, això si que és un esport interactiu!!!!

Salut i peles!!

Joan Roca ha dit...

Diumenge passat, 29 d'abril 2009, Trial de Tona de clàssiques. Quan i anava, pensava en anar a veure l'enduro d'Igualada perque plovía, pero el trial no es va suspendre, malgrat que plogués!!Després va escampar, pero les zones eren un infern de fang, i jo que anava molt desconcentrat, vaig fer tres fiascos que em van ensorrar al tretzé lloc!!!.
Aixó si, ambient i zones molt macos, moltíssima gent inscrita. Gens de crisi!!!
La Cota, va quedar bastant "magullada" i de fang que no giraven les rodes.
Tot i així, un bon trial i bon ambient, i jo a tornar-hi!!.
El Cervantes ho deuría fer molt bé, pero jo vaig tenir el plaer de correr en primera línea, no d´espectador.
Gaaaaas aqui!!!

Ruben ha dit...

Cada loco con su tema!!!!

Joan Roca ha dit...

Presi, ja que no et veig mai, aclare'm aixó de que vols fer la cursa de vespinos "versió Bagà". si es així, quan??, a on??.
Per altre banda, després de setmana santa, que vaig fer un viatge gastronòmic-cultural cap a Segovia amb la Varadero i amics, avui he sortit una mica amb la Yamaha, i el terreny està inmillorable!!.
A veure si monte'm una super-sortida de enduro, amb força trialeres i patir una mica, ja que el nivell, està baixant molt, i ens este'm tornant uns motards de costellada.
Salut i benzina!!!

Ramon Quintana ha dit...

Hem de tornar a sortir aviat, auqes diumenge m'aniria bé, però pinta pluja tot el dia. Pel que fa als vespinos de Bagà hi ha vàries opcions: La legal ens costaria molts diners a part de permisos, però és possible, i per dates lliures ens toca el Novembre, això si anem per lliure; l'altre opció és que un altre motoclub ens faci els papers i que ens entenguem econòmicament; i per últim i gratuït és que ho fem en plan costellada, (la part legal seria que estem entrenant i no ens poden dir res)només pels coneguts, seriem prou equips, però hi ha el prblema de si algú es fa mal. el menys complicat és fer-ho legal, però de federats només hi haveu el Joan Roca i el Jordi Rosell, i no crec que ningú es vulgui federar dos cops per una cursa, ja que val tant com tot l'any i estem en crisi econòmica; o sigui que n'hem de parlar.

Ramon Quintana ha dit...

volia dir "aquest" i no aquesta paraula tant rara.

Joan Roca ha dit...

Sortida d'enduro. Avui, ens hem juntat el ramón Quintana, el Masero i jo mateix, amb el plan de fer una sortideta d'anar a esmorzar i poca cosa més.
Cap a Coll de Bauma, Gresolet, esmorzar a Saldes, a on ja plovía. Hem allargat el sobre taula, perque plovía molt, amb copes de Mascaró i Cointreau....peró al final, amb el impermeable possat, hem marxat.
Des de llavors, les coses han canviat radicalment. Plovía i el terreny estaba fantàstic. Hem donat molt gas, segurs i de gust. Es curiós, que passave'm per pistes conegudes, Coll de la Trapa, Moli d'en Güell, Bonner....peró tot era diferent. Les pedres molles, fang, la montanya tranquil.la, ....etc.Hem anat molt, molt de gust.
El summum, ja ha sigut quan s'ha possat a nevar de valent. En un no rés, tot era blanc, fins i tot nosaltres i motos, ere'm part del paissatge blanc. Les olleres s'omplien de neu, els dits gelats, es perdía el tacte, peró com ho hem disfrutat!!!
Hem tornat a Bagà, encara amb ganes de donar molt gas, i sobre tot, amb la sensació d'haber passat un matí diferent.
Conclussió: S'ha de sortir, sortir i sortir amb moto, malgrat que passis mil cops per el mateix lloc. Sempre és diferent, ....i potser de les últimes vegades que pogue'm fer-ho. Per lo tant, disfrute'm molt del que envara pode'm fer. ANAR AMB MOTO.

Ruben ha dit...

Crec que us heu passat amb el Macaró i el Cointreau i per això ho heu vist diferent!!!!!!

No, no..... , es broma!! bona sortida nois.

Joan perquè dius que pot ser de les ultimes sortides? quan no es pugui bandera pirata i el ganivet entre les dents!!!!

Popera setmana campionat de catalunya d'enduro a Balsareny

Salut i gas per tots1-!!

Joan Roca ha dit...

Un'altre sortida d'enduro avui, dia del treball, crec que fruit de lo bé que ens va anar el diumenge passat.
Aquest cop, Masero i jo sols, els altres, s'han rajat...(Presi).
Avui, després d'un dia plujós com va ser ahir, el terreny estaba super-bé, encara que les arrels eren intractables.
Hem anat cap a Guardiola, trialera de darrera els bombers, trialera cap a Malanyeu, camí fins a La Nou, trialera de Pascuals,(dura), trialera de baixada de Creu de Roset, fins a Vilada i esmorzar a Cal Candi.
Tornada cap a La Clusa, per camins, hasta el collet de Sant Miquel, trialera de baixada per sota el roc, (dura), trialera de baixada fins a sant Julià, tria lera de baixada fins als bombers, i tornada a Bagà, per Sant Llorenç.
UNA PASSADA!!!el dia, el terreny i les ganes que portave'm, ens han fet passar una gran sortida d'enduro, i repeteixo: S'HA DE SORTIR, SORTIR, SORTIR AMB MOTO!!!!
Rubén, el Mascaró i Cointrau, els vem païr bé abans de marxar amb la moto, ja que plovía tant a Saldes, que vem fer una llarga sobre taula.
PRESI, a veure si publiques les fotos que em preng la molèstia d'anar fent, baixant de la moto cada cop, enfocar-vos, etc... i enviar-te!!!
Salut i benzina!!!!

Joan Roca ha dit...

No hi ha rés més fotut que estar "aparcat". Després d'una petita intervenció quirùrgica, m'han dit que rés d'esforços abans d'un mes.GGGRRRRRRR!!!
Que vol dir aixó, que rés de moto!,
i ara m'he de consolar baixant al garatge i veure inmòvils les meves "eines" (sic).
Com canvía tot per un simple tallet!!Es ara quan valoro més tot el que fem en les nostres sortides.que bé ho passe'm!!!
Bé ara em conformo veient fotos, reportatges, etc...de motos, peró crec que creix més encara el desitg de pujar a la moto.
Faré un nou tomb per el garatge...

Joan Roca ha dit...

Vistes les fotos del trial 2009, no em queda un'altre que felicitar al President i Senyora per el reportatge,.....pero sería interessant que també pengèssiu les altres fotos enviades de trial clàssic per exemple.
I a veure si torne'm a sortir amb moto, que ja estic en forma!!!!!

Joan Roca ha dit...

Gent!!!!!, esteu vius????
Fà molta calor, es cert, però s'ha d'anar sortint amb moto, que es lo nostre.
Os faig saber, que el dia 1 d'Agost, fem la sortida clàssica a Tirvia.
Motos d'enduro i legals, ja que es fà algo de quitrà.
Sortida de tot el dia. Esmorzar a Bellver i dinar a Tirvia.
Qui vulgui venir, que em truqui per coordinar al 609887775.
Ve la gent de Sant Julià i crec que de Berga.
Digueu quelcom!!!!!

Joan Roca ha dit...

Ahir a la cursa de vespinos de Guardiola, ens va fer patir el temps, l'aigüa i l'humitat, però finalment, va n ser els nostres millors aliats, devant les màquines super-ben-preparades, que corríen molt, i ja no semblaven ni Vespinos.
Nosaltres, la parella Quintana-Roca, amb un Vespino de lo més clàssic, encintat de cinta aïllant, plàstics protectors, etc...vem aconseguir acabar sisens, i primers representants Baganessos.
El Vespino no corría gaire, li costava recuperar després dels revolts i les fangueres, però va acabar la cursa.
No cal més que felicitan-se per el resultat, i pensar en l'any que bé????.

Ruben ha dit...

Felicitats Champions!!

Ruben ha dit...

Hei Joan

Passa-li les fotos de la sortida a Tirvia al presi a veure si les penja al Blogg.

Salut i gas

Joan Roca ha dit...

Rubén,el Presi te les fotos de Tirvia, dels vespinos, etc..peró en entrevista personal amb ell, diu que ara té molta feina i que ja ho farà.
Dilluns tornada a la feina per a mi, i a la vida normal post-vacances.
Haure'm de montar una sortida d'enduro per tal de fer la tornada menys dura.
Que os sembla el cap de setmana del 11,12 ó 13 de setembre???

Ruben ha dit...

Hei!!! Joan

Jo també torno aquest dilluns a la feina, quin pal........ Home estaria bé sortir algún dels dies que proposes. Aquesta propera setmana li toca revisió a la meva burra. Ahir vaig sortir cap a la pista solitaria i encara esta molt sec el terreny, tot i que quan vaig començar a pujar de Grasolet cap a Gisclareny la cosa semblava una mica més humida. M'ho vaig passar de collons a Tirvia.

Salut i gas a la burra!!!

Joan Roca ha dit...

Doncs després e parlar amb el Presi, es perfila sortida d'enduro per el dia 13, diumenge.
Passeu revissions, el ITV i lo necessari per estar a punt a les 8 h. a La Baguetina. O.K.??

Ruben ha dit...

Hei Joan

Espero que tot estigui bé? t'hem estat esperant fins gairebé 2/4 de 9, hem passat per devant de casa teva i no hi erets. Espero que la propera vegada pugis venir.

Salut i gas

Joan Roca ha dit...

Sensillament, m'he adormit!!! Crec que mai m'havía passat devant de una sortida amb moto. Es veu que els anys em van passant factura. No es pot sortir fins molt tard, i volguer llevar-se d'hora a l'endemà.
HO SENTO NOIS!!!!!
Quan m'he llevat, he sortit sol a veure si veia les vostres marques, cap a Sant Marc, Pla de Castell, l'Estret, i després cap a Turbians, Sant Martí del Puig, etc...No he vist rés. Al menys m'he tret el "cuquet", ja que el terreny estava de fàbula, oi??
Repeteixo, HO SENTO.

Ruben ha dit...

No passa res figura!!

No has vist les marques, perquè hem anat cap a Campdevanol per pistes, pujant per Sant Julià i cap a Falgàs. Després hem agafat el cami aquell que varem fer quan nevava, pero en camptes de tirar cap a Sant Jaume de Frontanyà hem tirat cap a Campdevanol. Hem esmorzat l'Alberger de la Pobla. Després collada Roja i cap a l'Estret. El presí m'ha fet una master class de trialeres a sobre el circuit. Mare meva no estic verd ni res!!!!!!!!

Fins la propera i gas

Ruben ha dit...

DEMÀ DIUMENGE

CAMPIONAT D'ESPANYA D'ENDURO VILA DE CALAF!!!!! I SERAN TOTS, TAMBÉ LA MEGA ESTRELLA DEL MOTOCLUB BASTARENY GANGAS!!!! M'EN VAIG A VEURELS AMB LA FAMILI!!!!!1

Joan Roca ha dit...

Reflexionant després de la cursa d'avui, perdó, entrenament, no cal dir un'altre cosa que ha estat un gran èxit.
Ens em retrovat els vells amics, el lloc es millor de lo que pensem, tot ha anat bé, i crec que tothom ha disfrutat.
Que durant molt temps, tingue'm la trempera que tenim.
VISCA EL MOTO CLUB BASTARENY!!!!!

Ruben ha dit...

SI SENYOR!!

Joan Roca ha dit...

Avui diumenge, super-sortida d'enduro, amb el Jordi Calvo, ja que tothom a fallat, per un motiu o altre.
Ha estat fantàstica, amb els colors de la tardor com a protagonistes.
Em anat a Sant Julià, per darrera els bombers, després per caminets humits, fins a La Clusa, cap a Faig i Branca, amb unes vistes espectaculars!!!, i avall cap a Castell del Areny i Vilada, a on hem esmorzat molt bé a Cal Candi.
Després amb un toc de valentía i fortalessa, hem pujat per la Creu de Roset, mítica trialera!!, per continuar cap a Pascuals sense baixar-la, si mes no, hem anat cap a Sant Romà de la Clusa, i fins al Collet de Sant Miquel, de on hem baixat per la trialera per sota la Roca de la Lluna. Fantàstica!!!,hem continuat cap al "Banyador", per pujar engatillats, i després baixar per totes les trialeres.
Hem arrivat a Sant Julià, amb temps de fer una Estrella, i cap a casa a dinar.
Destacar, que cada cop trove'm més camins enquitranats, aplanats, etc...per el que costa cada cop més fer ENDURO!!!
En resum, un dia fantàstic, que s'ha perdut tot aquell que no ha vingut.
Visca l'ENDURO per sempre!!!!!

Maite Marginet Bravo ha dit...

Avui la famili Quintana Marginet hem estat al campionat d'espanya de trial a cal rosal, el Ramon i el Roger han fet de control i el David i jo hem voltat una mica, val a dir que no hi havia massa corredors, i els que han fet de control potser s'han avorrit una mica, però ha valgut la pena, de fet veure al Toni Bou, el Cabestany...és un plaer, fan fàcil el que es veu difícil fins i tot a peu. Bé, com veig que això està avorrit, escric jo les meves impressions del trial d'avui.
a reveure

Ruben ha dit...

Amén!

Salut i fins el sopar!!!

Joan Roca ha dit...

Hola a tots. L'Angelina i jo, el diumenge dia 15, vem fer una volta amb la Varadero, cap a Alpens, Perafita, Prats de Lluçanés i Cal Rosal, a on vem estar veient les zones 11 i 12. El que tu dius Maite, jo que faig trial, vaig dir-li al control de zona, que s'havien passat molt. Tot va ser arrivar en Toni Bou, Jeroni Fajardo, etc...i alló tant difícil, van convertir-ho en un cero!!!Fantàstic, es absolutament un espectacle veure'els.
Bé la propera activitat es el sopar. A veure si passe'm una bona estona i hi han bones propostes per enriquir la nostre activitat. En quan a la Presidència del Moto Club, per a mi, no calen votacions, si el Ramón vol seguir, crec que es el més adient. De fet, s'han fet moltes coses graciesn a la seva insistència, diguis els Vespinos de Bagà.
Fins el sopar companys!!!!

Ruben ha dit...

Quin fred més mamon!!

Joan Roca ha dit...

Que os passa nois??, s'he os han congelat les intencions d'anar amb moto.
No pot ser que un moto club tingui tant poca activitat, sobre tot al voltant de lo que ens agrada, les motos. A aquest pas, l'oli del motor quedarà compacte, les bateries descarregades, els coixinets bloquejats, la benzina evaporada, els pneumàtics i rodes desinflats. Imagineu la vostre estimada moto amb aquesta imatge.
No pot ser que el fred ens acobardi, jo recordo sortides amb neu, amb gel, amb temperatures baixes. Sembla que ens este'm anestessiant!!!!
Jo seré per aqui durant les festes Nadalenques, i dispossat a anar amb moto. Qui volgui venir, que contacti (mòvil 609887775).
Bé després de l'esbroncada, vull desitjar-vos a tots-totes MOLT BONES FESTES DE NADAL I UN FELIÇ ANY 2010.

Joan Roca ha dit...

Bé, ahir ja vem fer l'última sortida del any amb les motos d'enduro. A primera hora havía una glaçada que ens va fer patir per pujar la primera trialera, per lo que després ens ho vem pendre més en calma, ja que el terreny no ofería bones garantíes de "grip".
Finalment vem ser el Rubén, el Carles, el Jordi Roca (amb clàssica), el Ramón Quintana, i jo mateix que vem despedir l'any motorísticament parlant, amb un esmorzar a Cal Àngel de la Pobla de Lillet, i conclussió a cal Ovidi.
En esperave'm més de companys, peró la mandra va ser més forta per ells.
Només cal desitjar-vos a tots, molt Bon Any Nou, i que sigui bó per a totes les nostres activitats de moto. SALUT!!!!!!!

Ruben ha dit...

Hola

Avui m'he aixecat inspirat amb el nou any i he pensat que, m'agradaria tenir una samarreta amb el logotip del motoclub. Creieu que seria posible fer unes quantes samarretes i vendreles per fer una miqueta de cash?, amés seria guapo no?

bon any a tothom

Joan Roca ha dit...

Yes!!!, la teva inspiració Rubén em sembla bé, i es bó que el nou any neixi amb iniciatives com aquesta. Aixó fa veure que els membres del motoclub este'm desperts!!!
Soposso que en hi han moltes, peró jo conec a Sabadell un lloc que fan samarretes amb el que hom volgui.Pug preguntar preus...
Ja em direu.
P.D.: L'altre dia, després de la sortida i fer la cervessa a Cal Ovidi, vaig trovar la meva dona que anave a buscar el diari. El dia era tant bó, que tot i vestit encara de motorista, vem fer un passig per l'entrada del poble al sol. Després d'haver anat amb moto i feliçment sense incidents, durant el passeig, portava el casc integral penjat al canell, ....vaig anar a gratar-me el cap, i amb la aresta de la visera del casc, em vaig donar a la seia. Resultat, encara ting l'ull blau del hematoma que em va sortir, ...i ja fà una setmana gairebé!!!
Es el que diem, em de sortir més encara amb moto, per no perdre la millor pràctica.

Bon any companys!!!!

Ruben ha dit...

Carai Joan, cuidat la cella, sinó encara diran que et pegan a casa!!

Per cer a veure que diu el presi, pero no estaria malament demanar preus. No se, es podria fer una samarra amb una mica de gracia.

Salut i ja direu que fem!!

Joan Roca ha dit...

Si...però per demanar un pressupost, es necessari portar el que vole'm. Acordeu amb el Presi, que es lo que s'ha de possar a la samarreta, i quantes en fem.
Ja em direu....

Joan Roca ha dit...

Avui diumenge 31 de Gener, hem fet una sortida d'enduro. Finalment sols hem sigut el Saus, el Carles i jo.
Aixó després d'haber convocat i perseguit telefònicament a tothom.
Del Rubén i el Masero, ni notícies, el Jordi Roca, el Jordi Calvo i el Ramón Quintana, han argumentat les seves altres activitats.
Ha sigut un dia molt fred, però la sortida ha anat molt bé.
Hem pujat a S. Julià, trialera del "banyador", cap a Falgars, i baixar a La Pobla de Lillet, per el camí vell, d'allà cap a la pista de Marolla, cap a S.Jaume de Frntanyà, i finañment fins al Cobert de Puigcercós, a on havía molt ambient de motos.
Tornada cap a S. Jaume, Catllaràs a on hem trovat neu i glaç, i per trialeres cap a S. Julià, bombers i Bagà.
Tot O.K., sense caigudes, sense averíes, i bon ambient entre amics.
El Carles gairebé estrenava la nova Husaberg.
A veure si el temps va a millor i poc a poc, os animeu a sortir més.

Ruben ha dit...

Hey gent!!!

M'en alegro que hagueu fet una bona sortida. Jo avui ho tenia una mica pelut per venir amb tranquilitat, ja que celebravem l'aniverari de l'Arnau 6. Pero bé a part d'aixo també una mica de mandra pel tema climatologic. Que no serveixi d'excusa pero em vaig deixar el mobil al cotxe...ja deia jo que estava molt tranquil!!!


Ens veiem per la propera

Ruben ha dit...

Vist tot plegat, un boníssim dia d'enduro. Ara que les nates i les avaries nan estat present avui i de quina manera, fins hi tot en podriem fer un rànquing.


Categories.

Hòstia més espectacular:
La meva per suposat 10 points

Hòstia més repetida:
El presi que m'he descomptat amb el numero de cops que l'he vist caure.

Hòstia més dolorosa:
La del Carles sens dubte , quin cop de cul mare meva!!!

Hòstia més absurda:
La del Xavi, home..en pujada perl molt gel i molta neu...ja et val!!

Hòstia més cara:
La del Saus entre tapa carter i frè 200 nyapos no els hi treu ningú. A el Carles comparteix categoria ja que s'ha carregat tot el colin de la KTM quina morterada.

Avaries:

Premi a l'avaria més tonta:
Joan ja et val tants anys i encara no sabem tensar cadenes( que et pensave que t'escapaves del ranking)

Premi a l'avaria més rata:
El presi, joder noi portala al mecànic ja i no siguis rata.

Premi al pilot mes regular:
El Jordi, n'ha fent ,n'ha fent i no l'hi ha passat res al tio, un 10

La sortida un 10, els amics un 10
Que més es pot demanar, potser una sortida amb menys incidencies pero segur que ja no seria el mateix.

Molt de gas amics!!!!!!

Joan Roca ha dit...

Hola gent!!!
Després de la "sortideta" que avui hem fet, em sorprén, que dongui tant com per generar un rànking tant exténs com el que has fet Rubén!!!Te collons la cosa, que l'altre diumenge que ere'm tres i vem fer molts Kms., no va passar rés, ens vem limitar a anar amb moto!!!que es de lo que es tracta!!!
Avui crec que tots teníe-ho molta manca d'anar amb un motor entre les cames. A veure si sortiu més i no os passaràn tantes desgràcies.
Per el que respecta a la meva "avería", no em mereixo aquest tracte. He sigut ràpìd e ingeniós en sol.lucionar en un no rés, un sorollet que fins aleshores no ha impedit la meva marxa. Tot ha estat tensar un cargolet!!!
Jo en defensa meva, vull afeigir que m'he fet un fart d'esperar-vos. No sé quants cops sortía devant, i en arrivar a un punt de reunió, ????no venía ningú, quan no era el Rubén per terra, era el Presi i el seu carburador. El Carles trencant plàstica. En resum, les sortides invernals amb gel i neu no es lo vostre.
De tota manera, la sortida, com totes.....un 10.
Fins la propera.

Ruben ha dit...

jajajajaja...Ets un picat!!! tu digues el que vulgui pero jo m'he partit el cul fent el ranking i tot el que he posat es veritat de la buena!! encara ric mira jajajajajajajajajaj!!!

Auto-critica amic auto-critica!!!!!!!!1

Joan Roca ha dit...

Aquest bolq, serà finalment un mà a mà entre tu i jo. Podríen haber-hi més participacions, si no aixó anirà de capa caiguda.....
T'he de dir Rubén, que les meves expressions, en cap moment han fet veure que estigui picat, xaval. No ho volía recordarte-ho, però ja saps que mentres a tú no t'havíen ni projectat, jo ja feia anys que anava amb moto. El fet d'haver de reapretar un cargol, no es conte com avaría, però ja que no et dono altre motíu per a fotret amb mí, i si així et faig una miqueta feliç, doncs agafat-ho com a una "palmada".
Aquest cap de setmana proper, ja que tenì'm l'arroç a Bagà, i vem dir de no sortir, aprofito i portaré la Yamaha a l'enfermería, a reparar una fuga a la forquilla de devant, fer frens, canvi d'olis, etc...i també faré repintar els dipòsits de les dogues Cotas clàssiques, per a deixar-les "feten".
Ara, si es planteixa una sortida d'urgència, conteu amb mi, que podría venir amb l'Husaberg del meu fill.
Si més no, ens veie'm a l'arroç, o bé a l'altre diumenge, a veure si el fred minva.

Ruben ha dit...

Si Joan, sempre de bon rotllo collons , que abans de res som una colla d'amics. Els comentaris eren només perquè repassant mentalment la sortida i tot el que havia passat em petava jo sol de riure, de mi el primer es clar. El que passa es que tu anaves tant destacat que et vas perdre totes les mogudes que hi van haver i es clar et vas fotre un fart d'esperar. Lo del cargol està clar que és un xorrada pero tio es per riure collons.

Fret el que vulguis avui he anat a correr el Nicolau i se m'han glaçat els mocs.

Ho tinc fotut aquets dos propers caps de setmana, ja que aquet es el de l'arros i el proper tinc calçotada a Cambrils, pot ser sortire a la tarda després de dinar. A entrenar tiraleres a l'area de motos.

Salut gas i que tingueu una bona arrossada.

Per cert si hi ha algún figura que només llegueix i no escriu que faci el favor de posar quatre lletres hostia , que no costa res. Sinó al final això semblaran cartes d'amor entre el Joan i jo.


+gas

Joan Roca ha dit...

Carta d'amor entre Rubén i jo mateix.
Aquest matí ja he portat la moto a l'inferaería del Fornells. La veritat, ha arrivat fotuda, ja que la forquilla esquerra, vessave oli.
Per la tarda ha estat el Fornells a casa meva, i anava a buscar la Gas Gas del Presi. Ja li tocava pobreta!!!!després de les queixes del'altre dia, el seu propietari s'ha sensibil.litzat i la porta a curar les ferides!!!

Rubén, jo com sempre per devant teu, ja vaig fer la calçotada fà dogues setmanes a Cal Travé de Solivella, al costat de Montblanc, recomenable. Doncs si et perds la hiper sortida endurera, tu mateix, quan tornis, tots els teus entrenaments, correr per el Nicolau,etc..no et servirà de rés, total....lleparàs segurament altre cop.

Bé,demà no mengeu massa arroç, ja que sobre la moto, esbufegareu, com l'altre dia pujant Pascuals.

Sigueu bons nois.

Ruben ha dit...

No tens remei, ets un sobrat!! necessito algú més en aquest blog que m'ajudi a baixarte els fums. Per cert jo ahir vaig fer una calçotada de lux al Mas Bou (Valls) despres de firmar un bon contracte es clar les coses bones s'han de celebrar.

apa +gas

Joan Roca ha dit...

Hola de nou Rubén, que et passa que dius necessitar reforços???. Va que encara no he mostrat la meva part més dura, ja que tot es de bon rollo.
Ara, la calçotada de lux, em recorda la xavacanería del "Sálvame de lux", ja que si per fer una bona calçotada has d'anar al Mas Bou de Valls, es que ets un pixapí fora de les teves contrades.
El Mas Bou, es una fàbrica de donar calçots, amb fotògraf inclós perque els assistents s'emportin un record, tipus boda carronyera. Pensava que teníes més clase.....
Bé, parle'm de motos que es el tema del bloq. Jo ja ting la Yamaha a l'infermería, i es parla de sortir el proper diumenge, però encara no hi ha rés concret. Ja ens anire'm coordinant.

Salud i sigueu bons.

Ruben ha dit...

AMIC MEU VEIG QUE TU NOMÉS HAS ANAT AL MAS BOU EL DIA DELS POBRES ON NOMÉS ES FAN CALÇOTADES PER PIXAPINS. TAMBÉ HI HA UN MENJADOR RESERVAT PER SI NO HO SABIES, ON NO FAN TOTES AQUESTES XORRADES QUE DIUS, ES CLAR SEMPRE HI HAN HAGUT CLASSES I CLASSES, ALMENYS AL PARKING NOMÉS HI HAVIEN APARCATS BENTLEIS , PORCHES, ETC.. I LA MEVA SUPER SEAT ALHAMBRA. PERO BÉ PARLEM DE MOTOS. NO VINDRE VAIG A CAMBRIL A QUE ELS NENS VEGIN AL SEU AVI.

JOAN SEMPRE DES DEL BON ROTLLO ESCLAR , LA VIDA AMB ALEGRIA QUE JA ESTA PROU PUTA LA COSA!!!

UNA ABRAÇADA AMIC!!
PER CERT COM AIXÒ NO CANVI PASSO DE ESCRIURE MÉS AL BLOC, DIRACTAMENT T'ESCRIURE E-MAILS TOTAL NOMÉS PARLEM TU I JO.

Joan Roca ha dit...

O.K. Rubén, crec que la nostre queixa, a que els demés no utilitzin aquest magnífic servei, es molt ben fundada.
Ja veus que al final, este'm delirant parlant de calçots i altres xorrades que poc tenen a veure amb el fi d'aquest bloq, les motos!!!!!
No sé que passarà aquest proper cap de setmana, si sorti'm, o no. El Jordi Calvo em deia d'anar a Gironella. No sé, jo ja ho decidiré, però d'entrada no conto amb tú.
Que vagi bé la visita al avi.

Salut!!!!!!!!!!

Per cert.....el glamour, es un dó impossible d'apendre. Es porta de forma innata. je,je,je,....

Ruben ha dit...

jaajjajajaj. bona , bona Joan!!!

Crec que farieu bé anant a Gironella , cotes baixes poca neu i poc gel. De pas mira a veure si et pots enterar on es correra el campionat de Catalunya de Enduro del Berguedà.

Una abraçada amic!! per cert que tal la Yamy ja li han fet bany i massatge, com als futbolistes?

Joan Roca ha dit...

Hola Rubén,
Es que vols anar a correr el Campionat de Catalunya d'enduro???. Si es així, estàs molt en forma i et felicito per la iniciativa!!
De la Yamaha, no en sé rés, deu estar envoltada de bon cuidados i em fa patir que no l'acostumin malament i es torni mandrossa.Espero tenir-la el disabte.
Es cert que si ane'm a Gironella, no haurà tant gel, però de fangueres, segur.....
Si hi vaig, ja t'explicaré.
Cuida't noi.

Ruben ha dit...

Molt bé tio!! que vagi bé dons.

No... et comentava lo de la cursa perquè m'agrada portar al nen a que vegi les curses i l'ambient del "padock" ell disfruta i jo també la veritat. Ademés sempre fem una mica de suporters del GANGAS, el pobre es sent una miqueta sol a les cronos i nosaltres l'animem.


Ja ens veurem salut i gas!

Joan Roca ha dit...

Avui, sortida d'enduro a Gironella.
Finalment em baixat el Xavi Roca, el Jordi Calco i jo mateix. Allà ens esperaven sis més, L'Eudald, el Jaume Cubinsà, un de Puigreig, el Tavi, el Pep Grané, i un altre de Gironella, que no recordo com es diu.
La sortida ha estat fantàstica, ja que hem fet 102 Kms., per pistes super enfangades, però sense gel.
Hem arrivat fins a la Serra de Busa, i em esmorzat molt bé a Cal Pujol, típica masia, perduda de tot, però el diumenge, plena de motoristes, ciclistes, etc...
tornant, ens ha nevat una miqueta i tot.
També em donat una mica de gas, però el terreny era delicat, però divertit. Hem acabat amb 10 Kgs. més de fanc!!!
A la tornada cap a casa, parada a Cercs, per canviar la roda punxada del meu remolc. La guinda!!
La sortida guapíssima, llàstima els que no han vingut.

Ramon Quintana ha dit...

La moto del Presi està en reconstrucció, no té res greu però feïa aigües per tot arreu, no m'ha deixat tirat mai i per això l'arreglo, possiblement li canvíi l'imatge.

Joan Roca ha dit...

Presi, potser la podríes decorar amb unes flames al dipòsit, com un gragster d'aquells americans, a veure si tens més propulsió per pujar les trialeres.
Si algú o llegeix, demà diumenge, sortida d'enduro. A les 9 h. a la baguetina.

Joan Roca ha dit...

Avui sortida d'enduro. Només ere'm tres, el Carles, el Jordi Calvo i jo mateix.
Em sortit de sant Julià, cap a la trialera de Malanyeu, després cap a La Nou, i des de el Pla de Clarà, em agafat el camí per a sobre el pantano, molt bonic, i cap a Vilada i esmorzar a Cal Candi. Com sempre molt bó i econòmic.
En sortir, em pujat cap a Pascuals, i seguir amunt cap a Sobrepuny, i per pista cap a La Nou, per tornar altre cop per la trialera de Malanyeu, ara de pujada, a on el Carles, amb la nova Husaberg, ha tingut alguna aterrissada.
Tornar ja cap a casa, ja que amb tot, es feia tard.
El terreny, segueix estant delicat, molt enfangat, i a les parts altes encara i ha neu, però menys gel.
S'ha trovat en falta molta gent, en especial el Masero, que malauradament, està passant molt mala época, que espere'm tots, aviat s'acabi.
Per la tarda, passeijant, he vist de lluny, algú que s'estaba treïent el cuquet per el circuit, (Rubén). A veure si s'et fa fosc noi i hem de possar llums al circuit.
Salut a tothom!!!

Ruben ha dit...

Ok figures!!!

JOAN MOLTES GRACIES PER COMPARTIR LA SORTIDA DEL DIUMENGE AMB ELS TEUS EXELENTS COMENTARIS DE LA SORTIDA.

PRESI, LA IDEA DEL JOAN ES BONA PERO AMÉS JO HI POSARIA UN TUB D'ESCAPAMENT
D'AQUETS TIPO CAMIÓ, PER PASSAR LES RIERES SENSE PROBLEMES.


UNA ABRAÇADA I A VEURE SI PER LA PROPERA M'HI PUC APUNTAR.

Joan Roca ha dit...

Si, Si Presi, a més a més del dipòsit amb decoració flanarades, i el tub tipus camió, podríes posar-li també per el filtre d'aire un casc de perruquería, d'aquells que fan servir per secar el cabell de les senyores grans amb molts rulos.
Este'm ansiosos per a veure la nova decoració de la Gas Gas.
Espabilat, que l'espera es llarga!!!

Salut.

Joan Roca ha dit...

Ei familia, no hi ha cap mena d'activitat al bloq!!!. Ja sé dels preparatius per el trial, i jo per la meva part, ja que no he pogut participar fins ara, lo que he fet ha estat llegir-me bé la forma nova de puntuar. Espero haver-ho entés bé, però reconeg que farà falta un rodatge.
No sorti'm amb moto d'enduro, no fem rés i s'ha d'esmenar. No pode'm deixar d'aprofitar que ara ve el bon temps.
Va nois, animeu-vos!!!!!

Ruben ha dit...

Hola

Per si algú encara no ho sap , ja es poden encarregar les samarretes del motoclub. El preu és de : 12€ les samarretes per adult i de 7.50€ preu infantils fins a 10 anys.
Les podeu encarregar al presi, per e-mail o anar a Cala Masa. Es prega fer el pagament perque el motoclub no hagi de fer despesa per abançat.

Gracies

Ruben ha dit...

Hola Gent!!!!!!!!!

Avui cursa de Xuspinos a Cal Rosal.
Clasificiats del Motoclub Bastareny!!!!!!!!1

2 classificat: Gangas - Dot
6 Classificat: Saus- ?
10 classificat: Ricard junior- Estadella
?? Calmet-Colillas no he pogut mirar clasi.


A guanyat les 3h el Pep Ribera amb un srach acollonant de 51 segons.

El cirucuit a sobre d'un camp segat molt rapid .

Salut i Gas gent

Joan Roca ha dit...

Hola als habituals.
Deu ser per la proximitat de les vacances, però quan vem dir de fer la sortida a Tirvia???
Es que ting que organitzar l'agenda.
Digueum-ho please......

Ruben ha dit...

HOLA JOAN
Crec que la sortida a Tirvia es fa el dia 7 d'agost, jo soc fora de vacances, el Saus corre el diumenge els vespinos de Guadiola. l'Esteve Roca si hi va que sembla que si ,diu que la fara per carretera perque te la KTM algo deixada. Com pots veure sempre es complicat organitzar res en aquestes dates.

Cambiant de tema;

El diumenge vaig sortid amb el Gangas a correr amb les enduro i haig de dir que al principi estava super cagat amb por de no fer ni una sola trialera , pro al final vaig passar per totarreu. Primer la trialera que puja del caminet que va a Sant llorenç i surt a la carretera de la Vinya Vella. Despres la trialera que baixa de la carretera de Coll de Turbians i surt sobre la font de la Vinya Vella, despres el caminet que va del Vilar a les cases del Collet. Vam fer tota la pista solitaria i al final de la mateixa a mà esquerra una trialera super dreta i llarga que surt a la carretera asfantada que va Saldes. Vam tornar a baixar i vam anar per pista de Grasolet alla hi havia moltisima gent i no vam voler pujar pel GR per acumulació d'excursionistes. Tot seguit varem baixar per pista fins al Puig i alla vem agafar una trialera molt llarga amb unes SS infernals que i un parell de pujadors fortets , hi havia un arbre tumbat al mig de la trialera i no el vam poder apartar es a dir motos per sota i patint com cabrons, aquesta trialera surt a la carretera de Gisclareny, tot seguit per pista vam anar fins al Rustic Vilella a fer una Birra !!!! ja era hora, va ser la unica parada del dia ni esmorsar ni hosties aquet tio no em va deixar parar ni per cagar hi això que estava fotut!!! Despres de la Birra Turbians avall i a baixar el "Siti" molt maxacón amb molts trenca aigües al mig del caminet amb més de 40cm de prfunditat una merda i més costa avall, finalment un baixador de l'hostia que jo no havia fet mai a la vida, pujada d'adrenalina a tope. El final del dia Orgullos d'haver pogut seguir el Gangas.

Ja se Joan que per tu que estas curtit en mil batalles no és res pero per a mi la sortida va ser una classe magistral de tècnica i bons consells.

Gracies Gangas!!
Joan vam trobar a faltar molt la teva sabiduria i gran coneixença de caminets , corriols i trialeres!!!!!!!!

Salut gas i bones vacances.

Joan Roca ha dit...

M'afalagas molt amb les teves paraules i em f`+as sentir incòmode. Ja em va saber greu no venir, sortir amb el Gangas, es cada cop més difícil, i per un dia que es decideix a llevar-se aviat!!!!
Reconec tot el recorregut que veu fer, la trialera des de el Puig es molt maca, i lo dels arbres es freqüent. Crec que veu apurar tot lo que es pot fer a prop de Bagà.
Vaja!!!jo estava convençut que tú també vindríes el dia 7 a Tirvia!!, cada cop som menys. Ara mateix acabo de parlar amb els de Sant Julià i el dia 7 fan una sortida per carretera. Al final, serem el Presi, el Carles i jo. Bé, si es així, ja faré fotos com cada any per l'enveja dels que no poden anar-hi.
Ens veiem, i si hi han ganes de sortir, jo començo vacances divendres, em queden 2 dies!!!!!UUUUUUUUUUAAAAAAAAAOOOOOO!!!!!!!!!

Ruben ha dit...

Missatge per als cabrons que demà van a Tirvia

Vull fotooooooooosss!!!

Que tingueu una molt bona sortida, feu una birra a Os de Sivis a la meva salut!!!

Aneu amb compte i disfruteu!!!

Bonves vacances a tothom

Joan Roca ha dit...

Un dels cabrons que va anar a Tirvia, et garantitza enviar-te les fotos demà, fotos en les que tu no hi ets, per cert. Tu t'ho has perdut noi, els auténtics, allà estàvem.
La sortida va anar molt bé. Trovada puntual a les 8 hores a la "Baguetina", erem el Presi, el Carles Salvador, el Jordi "cucharón·, el Josep Mª Ferrao i jo mateix.
Pujada cap a Coll de Pal, a on va haver l'unic problema de la sortida. La KTM del Carles, va deixar d'embragar, però a grans homes, grans solucions; mentres esmorzavem a Bellver, va anar a Bagà a camviar de moto, per continuar amb la Husaberg. Vem esmorzar al Jou Vell, ja que el Hostal de la Llebre, a on sempre anavem, era tencat per reformes.
Vem ferb el quitrà fins a Castellnou de Carcolze, per seguir pista fins a la Rabassa. Vistes espectaculars, el dia era claríssim, i pols la habitual. Vaig tenir la sort de fer molts Kms. devant, per coneixement del camí.
Baixada fins a Sant Julià de Loria, i fer benzina, per seguir fins a Os de Civís, a on clarq que si Rubén, vem fer la birra de costum, pensant en els que no hi ereu.
Vem continuar cap a la collada, pista, torrent, etc...amb molt bon paisatge, i poc trànsit, per arrivar a Tirvia.
Ràpidament ens vem canviar, al "vestidor", per quedar més frescos, i fer una birra a fora a la terrassa, mentres tant, arrivaren puntuals, els nois de la carretera, el Esteve Roca i el Sanya.
El dinar, va ser com ja sabeu els que ja el heu disfrutat, escudella barrejada, galtes, civet de senglar, ets...i el tradicional brindis amb cava fesquíssim!!!!. La cambrera de l'any passat, em va reconèixer de la gresca que vem fer, però ens va esquivar, i ens va servir la més gran, ara no va parar de fer-nos mirades comprometedores. Tot va anar molt bé, vem riure i menjar bé.
Després, tornada cap a l'ermita de Santa Madalena, amb parada obligatòria, refrescar-nos al riu, i seguir fins a Sant Joan de l'Erm.
Vaig saber trovar la pista de "la plantació", i baixada a tot drap, fins a Castellbó, i al arrivar a la benzinera de la carretera de la Seu, sorpressa, el bar era tencat, per lo que l'habituallament de cervessa, es va estruncar.
Vem seguir cap a Castellar de Tost, fen pudor com sempre a porcs, i el trós de pista endurer a tope, amb el Quintana al darrera, que des de que el Fornells li va fer la moto, va com un tir!!!.
Des de Castelldarnat, vem baixar a la Vall de La Vansa, que estan treballant en la pista, que vol dir que aviat estarà enquitranat també. Tot es va perdent, i aviat no sabre'm a on anar a fer enduro, o haure'm de posar sliks a les motos!!!!.
Vem tirar fins a Gòsol, a on vem fer unes birres a Cal Triuet, amb molt ambient vacacional de pixapins i pre-festa major.
Vem seguir per carretera fins al trencant de Gresolet, a on es va separar el Josep Mª Ferrao, que va continuar fins a Berga, per el quitrà.
Nosaltres, vem seguir cap a Gresolet, poc a poc,amb molt trànsit. Coll de Bauma, Coll de la Bena, Murcarols, i a Cal Cerdanyola es va quedar el Carles amb la seva dona.
Els altres, fins a Bagà, per acomiadar-nos, feliços de la sortida tant guapa que ens va sortir, sense problemes, sense caigudes, ni averíes.
Destacar la presència del històric Josep Mª Ferrao, la primera participació del Jordi, i el bon rollo entre nosaltres que ens va fer passar un dia històric.
M'hagués agradat més participació, ja qie es va trovar molt a faltar al Rubén, a la gent de Sant Julià, i atambé als de Castelldefels.
Bé, espero que l'any que vé, torne'm a fer aquesta clàssica, que ens fà sentir l'aroma del estiu, amb germanor, amistad i tot plegat al voltant de la nostre afició a les motos.

Joan Roca ha dit...

Un dels cabrons que va anar a Tirvia, et garantitza enviar-te les fotos demà, fotos en les que tu no hi ets, per cert. Tu t'ho has perdut noi, els auténtics, allà estàvem.
La sortida va anar molt bé. Trovada puntual a les 8 hores a la "Baguetina", erem el Presi, el Carles Salvador, el Jordi "cucharón·, el Josep Mª Ferrao i jo mateix.
Pujada cap a Coll de Pal, a on va haver l'unic problema de la sortida. La KTM del Carles, va deixar d'embragar, però a grans homes, grans solucions; mentres esmorzavem a Bellver, va anar a Bagà a camviar de moto, per continuar amb la Husaberg. Vem esmorzar al Jou Vell, ja que el Hostal de la Llebre, a on sempre anavem, era tencat per reformes.
Vem ferb el quitrà fins a Castellnou de Carcolze, per seguir pista fins a la Rabassa. Vistes espectaculars, el dia era claríssim, i pols la habitual. Vaig tenir la sort de fer molts Kms. devant, per coneixement del camí.
Baixada fins a Sant Julià de Loria, i fer benzina, per seguir fins a Os de Civís, a on clarq que si Rubén, vem fer la birra de costum, pensant en els que no hi ereu.
Vem continuar cap a la collada, pista, torrent, etc...amb molt bon paisatge, i poc trànsit, per arrivar a Tirvia.
Ràpidament ens vem canviar, al "vestidor", per quedar més frescos, i fer una birra a fora a la terrassa, mentres tant, arrivaren puntuals, els nois de la carretera, el Esteve Roca i el Sanya.
El dinar, va ser com ja sabeu els que ja el heu disfrutat, escudella barrejada, galtes, civet de senglar, ets...i el tradicional brindis amb cava fesquíssim!!!!. La cambrera de l'any passat, em va reconèixer de la gresca que vem fer, però ens va esquivar, i ens va servir la més gran, ara no va parar de fer-nos mirades comprometedores. Tot va anar molt bé, vem riure i menjar bé.
Després, tornada cap a l'ermita de Santa Madalena, amb parada obligatòria, refrescar-nos al riu, i seguir fins a Sant Joan de l'Erm.
Vaig saber trovar la pista de "la plantació", i baixada a tot drap, fins a Castellbó, i al arrivar a la benzinera de la carretera de la Seu, sorpressa, el bar era tencat, per lo que l'habituallament de cervessa, es va estruncar.
Vem seguir cap a Castellar de Tost, fen pudor com sempre a porcs, i el trós de pista endurer a tope, amb el Quintana al darrera, que des de que el Fornells li va fer la moto, va com un tir!!!.
Des de Castelldarnat, vem baixar a la Vall de La Vansa, que estan treballant en la pista, que vol dir que aviat estarà enquitranat també. Tot es va perdent, i aviat no sabre'm a on anar a fer enduro, o haure'm de posar sliks a les motos!!!!.
Vem tirar fins a Gòsol, a on vem fer unes birres a Cal Triuet, amb molt ambient vacacional de pixapins i pre-festa major.
Vem seguir per carretera fins al trencant de Gresolet, a on es va separar el Josep Mª Ferrao, que va continuar fins a Berga, per el quitrà.
Nosaltres, vem seguir cap a Gresolet, poc a poc,amb molt trànsit. Coll de Bauma, Coll de la Bena, Murcarols, i a Cal Cerdanyola es va quedar el Carles amb la seva dona.
Els altres, fins a Bagà, per acomiadar-nos, feliços de la sortida tant guapa que ens va sortir, sense problemes, sense caigudes, ni averíes.
Destacar la presència del històric Josep Mª Ferrao, la primera participació del Jordi, i el bon rollo entre nosaltres que ens va fer passar un dia històric.
M'hagués agradat més participació, ja qie es va trovar molt a faltar al Rubén, a la gent de Sant Julià, i atambé als de Castelldefels.
Bé, espero que l'any que vé, torne'm a fer aquesta clàssica, que ens fà sentir l'aroma del estiu, amb germanor, amistad i tot plegat al voltant de la nostre afició a les motos.

Ruben ha dit...

Gracies per les fotos Joan!!

Pel que veig va ser una bona sortida. espero que disfrutesiu molt i per la propera també espero ser-hi!!!!!

Salut i gas!!

Ruben ha dit...

Dissabte Vespinos i diumenge Tial a Sant Julià.......quin estes tu!!!

Joan Roca ha dit...

Diumenge que vé, Trial de Clàssiques a Gironella.

Avui diumenege 26, he anat a la festa del bolet a La Pobla de Lillet a fotrns plens de vermout amb el Tristante.

Àmbit: Campeonato de Catalunya

Data: 03/10/2010

Organitzador: Moto Club Baix Bergueda

Ruben ha dit...

eeeeeooooo!!!!! que hi ha algú?

fa dies que no se res del Presi, ni del Joan, que passa? tanta feina teniu?

Collons Presi ja no envies ni e-mails ni res, has vist que el cap de setmana del sopar , concideix amb el super classic Barça-Madird?

Va a veure si ens veïem aviat!


gas i morcilla!!

Joan Roca ha dit...

Ja feia temps que no entrava tant de gust al bloq, i ho faig de gust per reflexar que no estem parats. Al menys alguns, parlo del Presi, el Rubén i jo mateix.
te nassos sortir diumenge passat dia 10, amb la pluja que queïa, ara que al Rubén vem haver de treure'l de casa, el puta ja s'havía apalancat a veure les curses per la tele,crispetes, cerveseta,panxing total....
No sabía que anava a perdres una sortida de les memorables, que sense fer gaire cosa, la vem disfrutar, segurament per el temps que feia que no sortiem!!
Sortida amb pluja cap al Catllaràs, tot pista fins al Collet de Sant Miquel, Sant Romà de la Clusa, amb pistes i miradors per els pixapins!!!( no sé a on anar a fer enduro de veritat, ens estan capant), per arrivar a esmorzar a Cal Candi. Com sempre collonut i econòmic, el tenim de tenir més en conte.
Tornada cap a Pascuals amb un trós de pista memorable, i la trialera de baixada una mica de cul. Trialera de Malanyeu i cap a Cal Ovidi, que plou!!
La satisfacció mplt alta per haver sortit plovent, per veure la montanya molla, per beure l'arrivada de la tardor, per beure bolets, per veure el nostre estimat entorn, i sobre tot per disfutar d'alló que tant ens agrada d'anar amb moto. Però sobre tot, sobre tot, d'estar amb els amics i companys amb els que tant bones estones pasem.
Falta gent, cada cop més, per un o altre motiu, falta gent. El Masero per causes difícils, el Jordi Calvo, fins i tot s'ha venut la moto, el Carles, el Jordi, etc...Cada cop som menys.
Per a mi, (com a tots)m han anat passant els anys, i he anat sortint sempre amb més o menys intensitat, i he anat veient l'arrivada a la colla d'uns i altres, i després es diluïent, deixavent de sortir, i així es renovaba la colla, però cada cop som menys.
En resum, hem de sortir més, disfrutar d'allò que tant ens agrada, si no, després ens sabrà molt greu no haver-ho fet.
Visca els motoristes!!!

Ruben ha dit...

Hostia puta Joan!!!

M'has emocionat tio! ets el puto amo del lèxic. És més proposo des d'aqui i ara mateix que el dia del sopar, facis un parlament com el que acaves de fer al blog. Encara tinc la pell de gallina i no es per quedar bé. Subscric tot el que has dit i de quina manera noi.

Si grandíssima sortida , vaig disfrutar moltissim, vaig riure com un animal i em vaig mullar com un anec!!!

Resultat final 100% enduro!!!

Gracies amics i més gas hostia!

Joan Roca ha dit...

Aixó gairebé és un monòleg entre el Rubén i jo. A on està la penya??, no vull que s'em digui que sóc el rei del lèxic, espero que hi hagi més gent que escrigui aqui.
El sopar anual del motoclub va tenir poques novetats, que ja està bé, i a més els "números", segueixen sent negres, que en els temps actuals és tot un éxit!!.
El format de dones a la punta de la taula crec que va anar bé per elles i nosaltres.
Ja sabeu de qué és va parlar, no em duplico, jo per dir alguna cosa, trovo que es va centrar tot massa en les puntuals activitats esportives que fem, i no es va parlar rés de la veritable afecció nostre, per exemple motivar més al personal a sortides col.lectives, més freqüents per cert, i mirar de contactar més entre nosaltres per quedar per sortides encara que sigui a deshores, poca gent, però fer servir més les motos preciosses que tenim; també amb sortides conjuntes amb els més petits, per tal de seguir tocan els collons per sempre als forestals i demés.
Reitero el que dig, SORTIR MÉS AMB MOTO!!!
Per a mí, diumenge que vé, dia 28, podriem sortir.
ANIMEU-VOS!!!!!

Joan Roca ha dit...

Es un orgull fer el comentari nº 100!!, la pena es que el 97% son del Ruben i meus, pero espero que amb paciència els col.legues es vagin animant.
Vaja sortida diumenge passat!!, nova descoberta l'enllaç des de la pista solitaria a Massanés per un corriol molt bonic, trialejant sense masses dificultats, tot gràcies a l'inquietud del Presi, que ens va empènyer a fer-la.
Esmorzar a Saldes, al Arç, amb els amics Artigues, a una taula a on s'agraïa el sol que hi tocava, ja que a fora fotia un fred de nassos.
Maco va ser que el Ruben descubrís la ruta de Peguera, des de el Molí d'en Güell, Santa Eulàlia de Bonner, Gallina Pelada, Peguera, trialera de baixada fins a Sant Jordi. La veritat es que es una ruta fantàstica.
També va ser bó, el fet de que vem trapitjar neu per primer cop aquest hivern, molt em temo que serà sovint, ja que pinta hivern fred. Ojalà sortim moltes vegades. Podría ser un d'aqutes dies que venen del pont??
Animeu-vos, anem amb moto!!!

Joan Roca ha dit...

Ja fà molt que no sortim, d'acord ha fet molt fred i no convida, però per poc que es pugui, vull fer la última sortida del any abans que s'acavi.
A veure si desperteu de la vostre hivernació i os animeu.
Ens veiem a la Fia-Faia, i espero que quedem d'acord per a sortir.
BONES FESTES NADALENQUES A TOTHOM!!!

Joan Roca ha dit...

Nois, arriva el fi d'aquest any 2010, i ara recordo una antiga cançó de La Trinca que deia:
PASSI-HO BE, PASSI-HO BE, PASSI-HO BE I MOLTES GRÀCIES, PASSI-HO BE, PASSI-HO BE, PASSI-HO ...BE...I...FINS...L'ANY...QUEEEE...VEEEEEEEEE!!! BON ANY NOU A TOTS ELS MOTORISTES DEL SUPER-MOTO-CLUB-BASTARENY

Ruben ha dit...

BON ANY I BONES FESTES COMPANYS!

SALUT,PELES I GANES D'ANAR AMB MOTO!

Joan Roca ha dit...

Hola companys!!! Primer escrit del any 2011, i ja estem a Març!!!.
Us vull fer saber que malgrat la crisi i tot plegat, finalment m'he tret la llicència de trial d'enguany. La intenció és la de correr algun trial de clàssiques que tant m'agraden.
I ja que la Cota 247, ja està preparada per el museu, estic acabant de negociar la compra d'una Cota 330, que malgrat que no està en perfectes condicions, tira prou per fer les zones actuals. A veure que tal em va.
Espero defendre els colors del moto club amb honor, però faría falta algún adessiu acreditatiu del motoclub, per possar-lo a la moto. Que tal si fem una inversió en adessius??

Ruben ha dit...

Hola Joan

Estic totalment amb tu. És més el tema adesius ja el vaig proposar al Presi després del sopar anual. Jo voldria aprofitar el nou logo que varem fer per les samarretes. En concret volia fer un adesiu transparent , amb el logo que portem brodat al pit , es a dir el cercle+ les lletres i fer-lo amb adesiu tranparent per que no embruti els colors del casc o la moto. Que et sembla? o tirem endavant? no pot ser molt car!

Ruben ha dit...

Hola Canalleta

Només informar-vos que el proper cap de setmana es celebra a Ponts el WEC és a dir el mundial de enduro i jo m'he n'hi vaaaaaaaaaaigg!!!!, vaig estar al d'Igualada de 2009 i no m'ho perdo.

Per altra banda dir-vos que ja tinc perfilat el tema adhesius, la propera setmana crec que ja ho haurem definit, preu, disseny, etc. Ja us informarà el PRESI.

SALUT I GAS!!!

Joan Roca ha dit...

Hola nois,
La meva novetat més important, és que ja fà dues setmanes que ting la Cota 330. Avui he anat a entrenar una miqueta amb ella a la maravellossa àrea de motos que teni'm.
La veritat és que faig coses que no feia amb la Cota 247, i ja ting la llicència per anar la setmana que vé al trial de clàssiques d'All de Cerdanya.
Us el recomano, és un espectacle per lo bonic del lloc, la bona organització del Motocat, i les motos que hi van.
L'any passat li vaig fer veure al "Jandru", i va al.lucinar. Aquest any hi torna amb el Julià.
Jo demà diumenge també aniré amb la BMW a Ponts a veure el mundial d'enduro. Ha de ser una passada!!
El tema dels adesius, veig Rubén que el tens més avançat que jo, doncs espero notícies.
RECORDEU, DIUMENGE 10 D'ABRIL, TRIAL DE CLÀSSIQUES A ALL DE CERDANYA. VAL LA PENA!!

Ruben ha dit...

Hola gent!

Avui em gaudit d'un gran dia de Trial de Clàssiques a All. Bona praticipació del Joan Roca amb la seva nova Montesa 330. Em estat els dos Ricards, el Julià i la familia Alpañez de la curva donant suport al nostre raider. La veritat és que feia molta enveja veure aquestes marabelles classiques funcionant a la ferfecció i amb un sò que et posava la pell de gallina. Les zones eren precioses entre rierols i al mig del bosc impresionants!!!


Salutacions a tots.

Joan Roca ha dit...

Gràcies als soporters que van venir al trial de All de Cerdanya, em feia falta!!, després de dos anys sense anar a cap trial.
Com diu el Rubén vaig anar amb la meva "nova" Cota 330, que va molt millor que la meva estimada 247, però encara no la coneg bé, i vaig temir alguns fallos garrafals, com entrar amb tercera velocitat a una zona de revolts, i a una altre em van clavar un 5, per equivocar-me de porta.
En resum, crec que a part de forma, em ting de concentrar més quan vaig a un trial, però ja està bé anar-hi i disfrutar com vaig fer.
El proper, a Ripoll, Campionat d'Espanya i de Catalunya, al mes de Juny.

Joan Roca ha dit...

Hola a tots,
Si alguna cosa em va saber greu ahir diumenge, e´s no haber pogut estar a la cursa de Vespinos, més encara després d'haber vist les fotos, que per cert, felicitats a la reportera!!.
També menció especial a la foto del lliurement de la copa al veterà Ferrao. Em fà pensar que per edad, jo sóc el próxim!.
Com sabeu, jo vaig anar al Trial de Clàssiques de Ripoll, Campionat d'Espanya i de Catalunya, 41ª edició del Trial del Gall.
Va ser una passada, l'organització, l'ambient i el terreny, fantàstic. Moltes zones d'aigua, de roques, de fang, de tot, molt tècniques i ben marcades.
Vaig tenir la sort de sortir dels primers, i vaig anar obrint bastantes zones, totes molt boniques.
A la primera volta em va anar bastant bé, bastants "0", "1", i a destacar dos memorables "0" a les zones 4 i 9, que eren complicades però amb tacte de gas i confiança, van sortir molt bé.
A la segona volta les zones estaven en pitjors condicions, gairebé tothom va puntuar més a la segona volta que a la primera. La llàstima meva va ser a la zona "9" que havía fet abans un "0", vaig patinar i em van clavar un "5", que em va portar a la 12ª possició final amb 23 punts de penalització.
Malgrat tot vaig sortir-ne satisfet, ja que em vaig "pelar"gent que abans ja els guanyava, però si em concentrés més, milloraría i no em deixaría alguns peus absurts.
Gran trial, i allà vaig fer molta propaganda de lo que som i de la cursa de vespinos, de lo que tothom es quedava parat.
SOM UN GRAN CLUB!!

Joan Roca ha dit...

Hola a tots,
Si alguna cosa em va saber greu ahir diumenge, e´s no haber pogut estar a la cursa de Vespinos, més encara després d'haber vist les fotos, que per cert, felicitats a la reportera!!.
També menció especial a la foto del lliurement de la copa al veterà Ferrao. Em fà pensar que per edad, jo sóc el próxim!.
Com sabeu, jo vaig anar al Trial de Clàssiques de Ripoll, Campionat d'Espanya i de Catalunya, 41ª edició del Trial del Gall.
Va ser una passada, l'organització, l'ambient i el terreny, fantàstic. Moltes zones d'aigua, de roques, de fang, de tot, molt tècniques i ben marcades.
Vaig tenir la sort de sortir dels primers, i vaig anar obrint bastantes zones, totes molt boniques.
A la primera volta em va anar bastant bé, bastants "0", "1", i a destacar dos memorables "0" a les zones 4 i 9, que eren complicades però amb tacte de gas i confiança, van sortir molt bé.
A la segona volta les zones estaven en pitjors condicions, gairebé tothom va puntuar més a la segona volta que a la primera. La llàstima meva va ser a la zona "9" que havía fet abans un "0", vaig patinar i em van clavar un "5", que em va portar a la 12ª possició final amb 23 punts de penalització.
Malgrat tot vaig sortir-ne satisfet, ja que em vaig "pelar"gent que abans ja els guanyava, però si em concentrés més, milloraría i no em deixaría alguns peus absurts.
Gran trial, i allà vaig fer molta propaganda de lo que som i de la cursa de vespinos, de lo que tothom es quedava parat.
SOM UN GRAN CLUB!!

Ruben ha dit...

Hola Joan

M'en alegro que tinguesis un bon trial i també de la teva posicio a la classificació.

La veritat és que si tio... vam tenir una cursa acollonant tot va sortir rodo, es va exaurir la teca i garebé fulminan la veguda. Un exit total!!!!!. El traçat perfecte no vegis com tiren aquestes maquines. El presi content i tots els pilots locals van acavar.

Em quedat amb el Jandro d'anar a entrenar al circuit del xuspinos el proper dissabte, aprofitant que l'em deixat montat i així marcarem millor el traçat amb la moto d'enduro, despres segurament diumenge acabar de semontar. Primer esmorsem a l'ovidi suposo que a les 9:00. Jo m'endure el nen. Confirmem durant la setmana.

Salut i ggaaaaaaaaaaaaas!

Ruben ha dit...

Finalment he parlat amb el Jandro i diu que quedem dissabte 8:30 a l'ovidi, encarregar esmorzar abans, despres pensava que fariem uns entrenaments pero ell prefereix desmontar circuit així que ja sabeu.

Salut i gas!

Joan Roca ha dit...

Gran dia de recollida del circuit de vespinos, erem els de sempre però vem ser molt eficients.
Un gran respecte a l'Arnau, lo bé que s'ho va passar!!, mentre recollía la cinta es para i em diu: després fare'm unes voltes?, un crack.
Ruben, poset les piles!!aixó promet.
Lo que vaig dir, som un gran Motoclub, perque som una gent magnífica.

Ruben ha dit...

Jejejjee! Li encata anara amb moto!. Arrivem a casa i em diu: "has vist papa, com m'ha passat el Joan, m'ha passat volan a la recta!!!" Ja s'havia picat el tio. Aquet ens jubila a tots.

Per la gent que colabora amb el motoclub un 10!

Salut i gaaaaaaaaass!!

Joan Roca ha dit...

Es bó que hi hagi continuitat en lo nostre, i l'Arnau porta la dressera!!
A veure que ara que el Presi farà vacances, amb el calor i tot lo derivat, no baixe'm el llistó i seguim sortint.
La moto, va molt bé per a tot. Creieu-me!!

Joan Roca ha dit...

Nois, este'm molt apalancats!!!
Ara ja ha tornat el Presi de les seves vacances, i sería hora de pensar si fem la sortida clàssica a Tirvia, a menjar l'escudella barreijada tant bona!!
Mirant el calendari,el dissabte 23 sería ideal, ja que l'altre és la Festa Major de Bagà.
Ja em direu que us sembla, però haurie'm de activar-ho!!

Joan Roca ha dit...

Sortida a Tirvia 2011.
Ahir dissabte 23 la vem fer el Xavi Roca, el Josep Santacreu, el Toni Campoy i jo mateix.
Va ser la óstia!!, ja que d'anada vem fer una ruta desconeguda per a mi, i preciossa. Ara, vem fer 400 Kms. marcats per el GPS.
Vem sortir de Guardiola a les 7:30 h., i vaix arrivar a casa a les 22 h., de nit.
Vem sortir cap a Murcarols, Coll de la Bena, Coll de Bauma, Gresolet i fer benzina a Saldes. Vem continuar per carretera fins a Gòsol, llavors a Tuixent per el Verd, i esmorzar seques amb botifarra negre i blanca a Molí de Fòrnols, ....carajillos, xerrups....
Després vem pujar a Ossera, i vem saltar cap a la banda d'Alinyà, i llavors va començar lo desconegut per a mi, girar per una pista llarguissima, molt aèria per arrivar a Organyà. Preciós.
Després vem agafar una pista molt dreta i pedregosa, llarga, llarga, maca, en la que ja no sabía a on era jo. Vem passar per pobles petits i desconeguts, Aguilar d'Ares, Freixa,...per finalment arrivar al Port del Cantó, al poble de Rubió.
Ja s'ens feia tard i vem baixar per carretera a Sort, Rialp, (benzina), Llavorsí i Tirvia.
Allà l'apoteosi amb tres plats d'escudella barrejada, daina estofada i cava Parxet.mmmmm
Ja de tornada, cap a coll de So, i en direcció a Andorra, fins a Ós de Civís, a on es fà la típica cervesseta.
Vem fer benzina a sant Julià de Lòria, i pujar a tot taco a La Rabassa, per seguir cap a d'alt la serra a on el Cadí es una passada veure'l.
Vem baixar cap a Arànser, cervesseta, i per una trialereta molt maca vem arrivar a Martinet.
Carretera fins s Alp, per pujar cap a Masella, Coll de Pal i a casa.
Tot va anar bé, les màquines O.K., i només una petita caiguda del Pep amb un cop al peu, del que li vem fer molta conya.
Ganes de tornar-hi. La veritat és que és un dels esdevenimens millors del any.
SALUT

Joan Roca ha dit...

25 de Setembre, Trial de Clàssiques a Gironella, Campionat de Catalunya.
ni el dia abans sabía si hi aniría o no, però em vaig decidir i vaig passar-ho molt bé en un trial amb un terreny molt bó per a clàssiques.
Hi havía molta gent coneguda i va ser molt divertit.
El trial va anar bé per el poc entrenament que porto. Vaig acabar 13 de 37, només criticar-me que no em concentro en les dues voltes últimes, i faig més peus dels que tocava.
Però bé, una altre representació en competició del nostre estimat motoclub, de un veterà pilot.

Joan Roca ha dit...

Hola companys,
Ahir vem fer el sopar de cada any amb tots els col.legues que van volguer venir, un any més!!!.
Es un esdeveniment únic, estic segur que Luis G. Berlanga en treuría molt profit d'un bon guió que ja surt sol.
Les intervencions del nostre President, els nostres comentaris motoristes, en resum, el bon rollo que portem tots, ens fà passar una molt bona estona per el bon record.

Entre tot plegat ahir per aixó, hi ha que destacar la iniciativa del amic Rubén, que ens va deixar a tots amb un pam de nas. No que el tio li fa un reconeixement al President amb un braçalet per la seva tasca!!! Va ser molt merescut. Felicitats President!!

I després va el tio i em fa el mateix a mi, per a gran sorpresa meva. La veritat, és que mentres feia la seva parrafada de presentació del "premi", li vaig dir al Ricard Tristante que el tenía al costat, "ara aixó va per a tú", pensant en els moments difícils que passa. No ho esperava, i també em va fer`pensar, ara ja arriva el temps de reconeixements, de plaques de record, etc....Em faig gran!!!

Quina il.lussió em va fer!!!. De cop em van venir imatges, i més imatges de sortides amb moto, tantes!!!, de carreres, tantes!!! de trial, d'enduro, d'esmorzars, de estones i paisatges inolvidables....Tot plegat, em va fer gran de cop, i vaig sentir molt profundament la felicitat d'haber viscut aquetes sensacions tant bones.
Es impossible detallar aquelles imatges que ara em venen, als empedrats, al Cadí, als trials de Santigosa i dels Cingles, als enduros, arréu del pais, a tants llocs, les reunions, les rises.....tot plegat, és en el meu cap.

Us vull tornar la pilota al vostre terrat!!, tot aixó, tantes estones bones, mai no hi seríen si no fós per a tots vosaltres amics.

GRÀCIES!!!.

Joan

Ruben ha dit...

Hooooooooo! Us ho mereixeu noi. Es un reconeixement a la constància ,a l'amistat , a la passió per la moto.


Mare meva si et queda corda encara!


Salut i molt de gas ET faré arribar les fotos que tinc.

Joan Roca ha dit...

BONES FESTES DE NADAL A TOTS ELS SOCIS I SOCIES DEL MOTOCLUB.
I QUE L'ANY QUE VÉ SIGUI COM A POC, MÉS MOTARD QUE AQUEST.

SALUT I BENZINA!!!

Joan Roca ha dit...

Ja ting ganes de que arrivi el diumenge, serà una sortida sonada, amb el Julià, amb el Ricard i el Ferrao, així com els habituals.
Serà que també serà la primera sortida de moltes en aquest nou any.

Joan Roca ha dit...

Ahir vaig anar a fer el trial tot sol amb la Cota 330.

Encara vaig recollir una cinta al cami abans de la zona 2, i dues més entre les zones 4 i 5. Ara sembla tot net.

A les zones vaig fer vel nivell verd.

A la zona 1: 0

A la zona 2: 1. Aquell "revolt" trialero no hi manera de fer-lo. Al menys jo.

A la zona 3: 0

A la zona 4: 1, plovent.

A la zona 5: 0, plovent.

A la zona 6: 5, plovent, era impossible pujar la pujada de sortida, vaig caure dos cops i em vaig enfargar a tope jo i moto. El fang em frenava la roda del devant.

Vaig arrivar xop a casa, però o vaig passar molt bé.

Records,

Joan

Ruben ha dit...

Ets un maquina Johny!

Joan Roca ha dit...

Vaig fent!

Joan Roca ha dit...

Es nota certa resaca després del trial i dels vespinos. Crec que tots tenim moltes altres coses a la vida que fer, entre elles estar amb els nostres, però em de procurar anar sortint amb moto, aixó que ens emportem!

Joan Roca ha dit...

Es demostra la absoluta inactivitat del bloq. es que ultimament fins i tot poc anem amb moto!!!. ens vem salvar uns quants diumenge passat amb la sortida d'enduro al Cobert de Puigcercós. A veure si valorem més el que tenim...

Joan Roca ha dit...

Inactivitat total. Es veu que el whatsupp pot més. llàstima...

Joan Roca ha dit...

ho he mirat per si un cas, però el whatsupp, segueix més potent. Llàstima per els diàlegs tant bonics que hi han més amunt!.